Home / Eerbeek / Eerbeekse Schaakclub

Eerbeekse Schaakclub

EERBEEK – In het Pater Dekkerhuis werd vorige week een OSBO wedstrijd gespeeld tegen de schakers uit Doesburg. De gasten wonnen de ontmoeting met 2,5 – 3,5. Voor de punten van het Eerbeekse zestal zorgden Wim Geurink en Gerrit van der Spreng door een overwinning op hun tegenstanders. Jan Breij deed er met een remise nog een halve punt bij. Helaas verloren Gerrit Nikkels, Rolf van Agtmaal en Paul van Berkum hun partij van de spelers uit Doesburg.
Voor de 22e ronde van de onderlinge competitie werden slechts twee partijen gespeeld. De uitslagen waren: Gerard Schut – Ed v.d. Griendt 0-1, Hil v.d. Burg – Henk de Bruin 0-1. Door een oneven aantal spelers kon Hans Gerritsen donderdag niet schaken.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.