Home / Bronkhorst / Een wens voor alle zwemmers

Een wens voor alle zwemmers

Zwembad Rhienderoord in Brummen bestond op 14 februari 20 jaar en daarom stond die week in het teken van dit jubileum. Tijdens de jubileumweek konden bezoekers een wenskaart invullen. Uit de vele inzendingen is een winnaar gekozen, die afgelopen dinsdag door medewerker Yolanda Jansen in het zonnetje werd gezet. Winnares werd Marja Beijer- Visser met haar inzending ‘ik wens heel veel zwem- en sportplezier voor mensen, zowel jong als oud, zodat iedereen zijn lichaam gezond houdt’. Mevrouw Beijer kreeg een prachtige bos bloemen en een cadeau van Willems Sport 2000 uit Dieren.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.