Alleen snoeihout voor paasvuur de Hulsbosch

KLARENBEEK – Het heeft even geduurd, maar Jeugdcentrum de Hulsbosch heeft een nieuwe locatie gevonden voor het jaarlijkse paasvuur. Dit jaar zal het paasvuur in een weiland aan de Koperdijk (aan de zijde van de Vorstersweg) in Klarenbeek worden ontstoken.

Voor het paasvuur is natuurlijk materiaal nodig. Het bestuur vraagt nog snoeihout voor het paasvuur. Dit kan op de zaterdagen 24 en 31 maart tussen 9.00 en 15.30 uur bij het weiland aan de Koperdijk afgeleverd worden. De aanrijroute is vanaf de Vorstersweg. Opgemerkt zij dat er alléén snoeihout gebracht mag worden, dus geen dikke boomstammen, stobben en ander afval. Bij de vorige edities van het paasvuur heeft dit Jeugdcentrum de Hulsbosch bij het opruimen de nodige extra onkosten opgeleverd. Dus verzoeken zij ieder hier rekening mee te houden. Iedereen kan het Jeugdcentrum de Hulsbosch steunen bij het organiseren van dit evenement door een vrijwillige bijdrage in de fooienpot achter te laten.

www.dehulsbosch.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.