AMI knipt voor Alpe d’HuZes

RHEDEN – AMI Kappers in Rheden hield een knipactie waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Team PA. Het team dat zal deelnemen aan de Alpe d’HuZes.Maandagavond hebben maar liefst zeven kappers geheel belangeloos klaargestaan en aan één stuk door klanten geknipt tegen een gereduceerd tarief. Er hing een gezellige en eendrachtige sfeer in de goedgevulde kapperszaak aan de Groenestraat in Rheden.
Twee klanten, waaronder een van de teamleden van Team PA, Miriam de Vries, lieten hun lange haar afknippen ten behoeve van "Geef om haar-fonds". Met het haar worden pruikjes gemaakt voor kankerpatiëntjes. Zo kreeg deze avond voor deze kanjers een dubbele betekenis! De succesvolle avond kon worden afgesloten met een totaalopbrengst van 1000,00 euro.

De volgende actie die op het programma staat en waarvan de opbrengst aan Team PA zal worden gedoneerd, is de ‘Posbank 6X6’. Deze actie is vorig jaar een enorm succes geweest. Een unieke actie die door de oud-voorzitter van de Alpe d’HuZes en deelnemer aan de1e editie Coen van Veenendaal, is betiteld als de Nederlandse Alpe d’HuZes! Een evenement waar wielrenners en dit jaar ook hardlopers zo vaak als in hun vermogen ligt de Posbank kunnen beklimmen. Het ultieme doel is natuurlijk 6 X 6 = 36 keer. De Posbank 6 X 6 zal plaatsvinden op 21 april a.s.
Inschrijven kan op: www.posbank6x6.nl. ‘Het aantal deelnemers kent een maximum, dus wees er snel bij!’, zo laat de organisatie weten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.