Home / Doesburg / Apotheek de Linie steunt DWV

Apotheek de Linie steunt DWV

De Doesburgse Watersport Vereniging (DWV) heeft een nieuwe hoofdsponsor. De komende twee jaar wordt de zwem- en waterpoloclub gesteund door Apotheek de Linie. Tijdens de E.ON Zwemwedstrijden maakten de leden van de club kennis met de sponsor. Astrid de Jong – Coene, eigenaar van Apotheek de Linie, heeft met de sponsorcommissie afgesproken dat er in het eerste jaar uniforme kleding wordt aangeschaft voor de complete zwemafdeling. Een mooi gebaar van de nieuwe sponsor, die tevens deel uitmaakt van het dameswaterpoloteam van DWV. De leden kregen allemaal een mooi sponsorshirt uitgereikt.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.