Apotheek de Linie steunt DWV

De Doesburgse Watersport Vereniging (DWV) heeft een nieuwe hoofdsponsor. De komende twee jaar wordt de zwem- en waterpoloclub gesteund door Apotheek de Linie. Tijdens de E.ON Zwemwedstrijden maakten de leden van de club kennis met de sponsor. Astrid de Jong – Coene, eigenaar van Apotheek de Linie, heeft met de sponsorcommissie afgesproken dat er in het eerste jaar uniforme kleding wordt aangeschaft voor de complete zwemafdeling. Een mooi gebaar van de nieuwe sponsor, die tevens deel uitmaakt van het dameswaterpoloteam van DWV. De leden kregen allemaal een mooi sponsorshirt uitgereikt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.