Dierenaar opgepakt na huiselijk geweld tegen ex

DIEREN / SPANKEREN – Een 29-jarige inwoner van Dieren is donderdag door de politie in zijn woonplaats opgepakt op verdenking van huiselijk geweld tegen zijn ex, een 24-jarige vrouw uit Spankeren. De man zou met geweld de woning van zijn ex zijn binnengedrongen.

Eenmaal binnen zou hij zijn ex-vriendin hebben mishandeld en de keel hebben dichtgeknepen. Ook zou hij haar met de dood hebben bedreigd. Vervolgens zou hij hun kind van twee jaar hebben meegenomen. Nadat het slachtoffer zich bij de politie had gemeld ging de politie op zoek naar de Dierenaar. Die werd ’s avonds uiteindelijk elders in Dieren aangetroffen. Ook het kind is teruggevonden en bleek verder ongedeerd. De man bleek nog een voorwaardelijke straf te hebben voor huiselijk geweld en zit nu vast.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.