Home / Dieren / Dierenaar opgepakt na huiselijk geweld tegen ex

Dierenaar opgepakt na huiselijk geweld tegen ex

DIEREN / SPANKEREN – Een 29-jarige inwoner van Dieren is donderdag door de politie in zijn woonplaats opgepakt op verdenking van huiselijk geweld tegen zijn ex, een 24-jarige vrouw uit Spankeren. De man zou met geweld de woning van zijn ex zijn binnengedrongen.

Eenmaal binnen zou hij zijn ex-vriendin hebben mishandeld en de keel hebben dichtgeknepen. Ook zou hij haar met de dood hebben bedreigd. Vervolgens zou hij hun kind van twee jaar hebben meegenomen. Nadat het slachtoffer zich bij de politie had gemeld ging de politie op zoek naar de Dierenaar. Die werd ’s avonds uiteindelijk elders in Dieren aangetroffen. Ook het kind is teruggevonden en bleek verder ongedeerd. De man bleek nog een voorwaardelijke straf te hebben voor huiselijk geweld en zit nu vast.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.