Helder Kliniek Velp start met proctologie

VELP – Er zijn in Nederland miljoenen mensen die last hebben van anale klachten. Vanaf nu kunnen deze patiënten terecht bij Helder Kliniek in Velp. Hier werken uitsluitend specialisten die zeer veel ervaring hebben op dit vakgebied. En dat biedt voor de patiënt heel veel voordelen.

Over anale klachten wordt maar heel weinig gesproken. Veel mensen schamen zich ervoor en vinden het een gênant onderwerp. En de gedachte aan een ongemakkelijk consult maakt de drempel alleen maar hoger. De stap naar de huisarts wordt pas gezet wanneer het echt niet anders meer kan en daardoor blijven veel mensen onnodig rondlopen met anale problemen. Dat is nergens voor nodig. Het zijn vaak voorkomende aandoeningen die goed te behandelen zijn
Helder Kliniek behandelt alle voorkomende aandoeningen in de endeldarm of rond de anus. Patiënten kunnen er terecht met aambeien, anale fissuren, perianale fistels, anale wratten of marisken/skintags. Ook bij andere klachten in of rond dit gebied, zoals pijn, jeuk, branderigheid, bloedverlies of vochtverlies wordt een diagnose en behandeling op maat gegeven.

Helder Kliniek kent een laagdrempelig concept waarbij begrip en persoonlijke aandacht voorop staan. “Ons proctologisch team is erop ingesteld om patiënten op hun gemak te stellen,” aldus Drs. Robbert Bosker (foto), tevens Chirurg-proctoloog. ontspannen mogelijk te laten verlopen
Helder Kliniek is gespecialiseerd in de behandeling van anale klachten (proctologie) en biedt daarnaast een totaalconcept voor de behandeling van spataderen en huidkanker (huidoncologie).

www.helderkliniek.nl of tel 0900-7777 555
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.