50+ CombiFit bij TV Beekhuizen

VELP – Vijftigplussers in de gemeente Rheden kunnen dit voorjaar bij Tennisvereniging Beekhuizen kennis maken met tennis en andere sportieve activiteiten. Eind maart zijn er twee kennismakingsclinic, waarin uitleg wordt gegeven over de tien CombiFit-lessen waar het hier om gaat. Daarnaast kunnen belangstellenden een fittest doen en advies op maat krijgen.

Deelnemers krijgen tien wekelijkse lessen van twee uur. Deze worden gevuld met een vaste tennisles, maar ook de mogelijkheid om kennis te maken met een andere sportieve activiteit, zoals nordic walking, volleybal, jeu de boules, steppen op de Posbank, fittraining, wandelen met de boswachter, badminton, hockey of steps. Alle activiteiten vinden plaats onder professionele begeleiding en zijn erop gericht met plezier samen te bewegen.
De kennismakingsclinics zijn op donderdag 29 maart van 12.00 tot 14.00 uur voor zestigplussers en zaterdag 31 maart van 12.30 tot 14.30 uur voor iedereen tussen de vijftig en zestig jaar oud. De lessen starten begin april en zijn wekelijks, met uitzondering van de schoolvakanties. 50+ CombiFit wordt afgesloten tijdens de Windmill Cup. Dit is een tenniswedstrijd voor de internationale jeugdtennistop. Enkele talenten onder de veertien jaar nemen het dan op tegen de vijftigplussers.
Inschrijven voor de clinics kan tot 23 maart. De clinics zijn gratis en vrijblijvend. De tien lessen kosten samen 50 euro. Kijk voor informatie op www.windmillcup.com of bel met Marjan Begemann, tel. 026-3648989.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.