Home / De Steeg / Vogelcursus voor beginners

Vogelcursus voor beginners

Natuuractiviteitenbureau de Woudlooper organiseert een vogelcursus voor beginners. Deze cursus bestaat uit vier theorieavonden en vier excursies. Deelnemers leren hierbij een aantal vogels herkennen aan hun zang. Daarnaast krijgen zij informatie over waarom vogels zingen, ruien en naar het zuiden trekken en wordt verteld over verrekijkers en hoe de tuin vogelvriendelijk gemaakt kan worden. De theorieavonden worden gehouden in de oude squashhal op het landgoed en de excursies in de bossen van Middachten. De kosten bedragen 67,50 euro, inclusief cursusmateriaal en koffie of thee tijdens de theorieavonden. De cursus start op donderdag 28 maart met de eerste van vier theorieavonden, de andere drie zijn op 11 en 25 april en 16 mei. De excursies zijn op 31 maart, 14 en 28 april en 12 mei. Aanmelden kan via tel. 06-12129471.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.