Markt BMK groot succes

BRUMMEN – De grote boekenmarkt van het Brummens Mannenkoor (BMK) is iets waar vele bezoekers in de wijde omgeving ieder jaar weer naar uitkijken. Ook dit jaar was de markt weer een groot succes.

De voorbereidingen, zoals het opstellen van de kramen en het sorteren van de boeken, kostten veel werk, maar loonden de moeite. Meer dan 25.000 boeken, tijdschriften en plaatsen kregen een plekje op één van de kramen op de parkeerplaats of in de grote zaal van Concordia. Al vanaf de opening op vrijdagmiddag om 14.00 uur was het een drukte van belang. De verkoop ging tot het eind van de zaterdag gestaag door. Doordat bijna de helft van alle leden van het koor hielp, was het opruimen binnen anderhalf uur gepiept. Joop Mulderij kon toen ook de bruto opbrengst bekend maken: 3500 euro, weer meer dan vorig jaar. Dit mede dankzij de kopers die hun prijs vaak naar boven afrondden ten behoeve van de clubkas. Ook de vele sponsoren en Harry Timmer van Concordia hebben hieraan meegewerkt. Wie de markt heeft gemist, kan wekelijks bij het BMK terecht op de weekmarkt in Brummen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.