Home / Ellecom / Omgaan met stress en onzekerheid

Omgaan met stress en onzekerheid

De wereldwijde vrijwilligersorganisatie Art of Living houdt van 27 tot en met 30 april twee cursussen voor de jeugd, waarin de deelnemers leren omgaan met stress, angst en onzekerheid. De cursus Art Excel is voor kinderen van zeven tot dertien jaar en omvat onder andere simpele ontspanningsoefeningen, anti-stresstechnieken, geheugenspelletjes en meditatietechnieken. Ook is er veel spel, plezier en creativiteit. De Yes! Cursus is voor tieners tussen de dertien en achttien jaar. Zij leren praktische vaardigheden waarmee ze geestelijke rust, lichamelijke ontspanning, een betere gezondheid en meer focus in hun handelen kunnen bereiken. Meer informatie staat op www.aofl.nl/cursussen/arteexcel.nl/yes. De cursus start op 27 april in de avond en duurt tot en met de lunch op 30 april. De kinderen overnachten thuis of bij één van de kinderen van de cursus in de omgeving. De kosten bedragen 150 euro per kind. Meer informatie of opgave: kim.hartman@aofl.nl of tel. 06-13116989 of noor.francken@aofl.nl of tel. 06-15113321.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.