Home / Rheden / Collecte voor ZOA

Collecte voor ZOA

RHEDEN – In het dorp Rheden wordt van maandag 26 tot en met zaterdag 31 maart gecollecteerd voor ZOA. ZOA biedt hulp aan mensen die zijn getroffen door een natuurramp of gewapend conflict. De organisatie biedt hoop en werkt samen met de getroffen gemeenschappen aan herstel. De projecten richten zich op voedselzekerheid en het kunnen voorzien in het eigen levensonderhoud, basisonderwijs, schoon drinkwater, sanitaire voorzieningen en hygiëne en noodhulp. Vredesopbouw en gelijke kansen voor mannen en vrouwen spelen in alle projecten een rol.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.