Home / Regio / Subsidies Cultuurfonds

Subsidies Cultuurfonds

REGIO – Het Prins Bernhard Cultuurfonds heeft weer verschillende garantiesubsidies uitgedeeld aan culturele projecten. In onze regio hebben vier organisaties een bijdrage gekregen. Muziekvereniging Klarenbeek ontving 3000 euro voor nieuwe instrumenten. Voor de Stichting Aventurijn in Rheden was er 500 euro voor het educatieproject Als Ik Keizer Ben in Theothorne. Stichting Kinderen in Eerbeek Maken Muziek in kreeg 4000 euro voor nieuwe instrumenten. Ook de Koninklijke Rosendaalsche Kapel kreeg hiervoor een bijdrage, maar dan van 950 euro.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.