Home / Loenen / Dorpsraad Loenen wil harde aanpak hangjongeren

Dorpsraad Loenen wil harde aanpak hangjongeren

LOENEN – De Dorpsraad Loenen wil dat de politie de hangjongeren, die op sommige plekken in het dorp veel overlast veroorzaken, harder gaat aanpakken. Er zijn al diverse besprekingen gevoerd met de politie om hier serieus werk van te maken.

Vooral ouderen ondervinden veel last van de jongeren die laat in de nacht herrie maken. “Het moet geen pappen en nathouden zijn”, vertelde de scheidende voorzitter Ben Gabriël, “het wordt tijd dat er strenger wordt opgetreden. Het mag zeker niet zo zijn dat de ouderen bang worden om er op uit te gaan.”
Al vele jaren scholen de jongeren samen op diverse plekken in het dorp. Vooral het plein bij de plaatselijke supermarkt is een geliefde plek om te vertoeven met harde muziek uit de speakers van hun auto’s.

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.