Dorpsraad Loenen wil harde aanpak hangjongeren

LOENEN – De Dorpsraad Loenen wil dat de politie de hangjongeren, die op sommige plekken in het dorp veel overlast veroorzaken, harder gaat aanpakken. Er zijn al diverse besprekingen gevoerd met de politie om hier serieus werk van te maken.

Vooral ouderen ondervinden veel last van de jongeren die laat in de nacht herrie maken. “Het moet geen pappen en nathouden zijn”, vertelde de scheidende voorzitter Ben Gabriël, “het wordt tijd dat er strenger wordt opgetreden. Het mag zeker niet zo zijn dat de ouderen bang worden om er op uit te gaan.”
Al vele jaren scholen de jongeren samen op diverse plekken in het dorp. Vooral het plein bij de plaatselijke supermarkt is een geliefde plek om te vertoeven met harde muziek uit de speakers van hun auto’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.