Home / Dieren / Fietser aangereden in Dieren

Fietser aangereden in Dieren

DIEREN – Op de kruising Tellegenlaan-Meester Troelstrstraat in Dieren heeft dinsdag aan het einde van de middag een aanrijding plaats gevonden. Op die kruising werd een fietsster aangereden en na het ongeval met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.
Het ongeval gebeurde omstreeks tien voor half zes. De auto is door nog onbekende reden in botsing gekomen met de fietsster. Over de oorzaak kon de politie nog geen uitspraak doen hangende het onderzoek naar de toedracht.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.