Afscheid weekmarkt Brummen

BRUMMEN – De heer Geert Bregonjen is dinsdag na 28 jaar teruggetreden als marktmeester van de Brummense weekmarkt. Bregonjen is bij zijn afscheid niet over één nacht ijs gegaan. Er zijn maanden aan vooraf gegaan waarin hij zijn komende opvolgers heeft gewikt en gewogen en waarin hij getracht heeft zich los te maken van de verantwoordlijkheid die hij voelde voor de markt. Bregonjen kan na 28 jaar veel anekdotes vertellen over de markt. Samen met Jaap Schoonman heeft hij er de laatste tientallen jaren voor gezorgd dat de dinsdagochtendmarkt in Brummen nog steeds een bloeiende markt is. Geheel tegen de landelijke trend in zijn er negen kramen met hoogwaardige producten zoals bloemen, kaas, gevogelte, noten, groente, uurwerken, boeken, vis, brood en banket. Bregonjen ging dinsdag naar huis met een mooie bos bloemen van de bloemenstal en een doos gevuld met zijn favoriete wijnen van medekenner en collega Jaap Schoonman.

Tel. 0575 – 567939 of 0618 – 036622
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.