Home / Velp / Man gewond na val van dak

Man gewond na val van dak

VELP – Een 47-jarige man uit Velp is maandag gewond geraakt bij een bedrijfsongeval op de Kerkallee in Velp. De man verrichtte werkzaamheden aan een huis en was op het dak. Hij viel door nog onbekende oorzaak naar beneden. De man is vervolgens gewond overgebracht naar het Rijnstateziekenhuis in Arnhem; naar verluidt heeft de man door deze val zijn nek gebroken. De Arbeidsinspectie doet onderzoek – foto: Roland Heitink

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.