Home / Eerbeek / Colors@Home van Oort te zien bij RTL4

Colors@Home van Oort te zien bij RTL4

EERBEEK – Rob en Pamela van Oort van Colors@Home van Oort uit Eerbeek maakten vorige week opnames voor het tv-programma ‘Van kavel tot kasteel’ van RTL4.

De opnames vonden plaats in een fabriekshal van een leverancier, waar zij een kamer inrichten. Behangen, schilderen, vloer leggen, gordijnen en raamdecoratie aanbrengen en daarna verder aankleden met meubels en accessoires. Een sfeervolle kamer van deze tijd was het resultaat van hun werkzaamheden. Daarnaast heeft hun medewerker Denny een collega-winkel geholpen bij het inrichten van een andere kamer. Deze was zeer kleurrijk! Deze twee kamers waren de eerste twee uit een serie van zes afleveringen. In alle afleveringen worden de kamers ingericht door een Colors@Home winkel.
Colors@Home was al vaker benaderd om mee te doen aan het programma, maar niet eerder hadden ze ja gezegd. Het leuke nu van deze opname serie is, dat de winkels echt kunnen laten zien wat ze zoal doen.
Zo hebben ze een assortiment van houten vloeren, PVC stroken, vinyl, laminaat, marmoleum en tapijt. Voor de muren en ramen een uitgebreide keus in gordijnen, raamdecoratie, shutters, behang en verf. Het leggen van de vloer en het ophangen van de gordijnen en raamdecoratie doen ze natuurlijk zelf. Dus geen ingehuurde stoffeerders, maar een eigen team die van alle markten thuis is.

Rob en Pamela van Oort zijn ook schilderend en behangend te zien. In de praktijk voeren zij zelf deze werkzaamheden niet uit, maar hebben een goede samenwerking met Schildersbedrijf Erik van Hunen uit Hoenderloo. Dus ook voor uw schilder en behangwerkzaamheden kunt u bij Colors@Home van Oort terecht. Door deze goede samenwerking kunnen ze ook alle werkzaamheden achter elkaar door plannen.

Colors@Home van Oort is één van de zes winkels die mee doet aan Van kavel tot kasteel. Zes jaar geleden waren ze een van de eerste Colors@Home winkels en nu zijn er inmiddels ruim 120 Colors@Home winkels in Nederland. Dat Rob en Pamela An Oort werden gevraagd mee te werken aan het tv-programma, zegt dus wel iets over hun kennis, smaak en vakmanschap.

De uitzending van Colors@Home van Oort vindt plaats op zaterdag 17 maart om 17.30 uur op RTL4. De herhaling is op zondag 18 maart om 10.30 uur op RTL4.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.