Home / Spankeren / Tuingeluk voor Iedereen bij Rijneveld Spankeren

Tuingeluk voor Iedereen bij Rijneveld Spankeren

SPANKEREN – De lente gaat weer van start, ook in de tuin komt de beplanting weer tot leven. Bij hoveniersbedrijf gebr. Rijneveld b.v. in Spankeren begint het tuinseizoen met de jaarlijkse open dag. Het thema van dit jaar is ‘Tuingeluk voor iedereen’. Het bedrijf wil graag dat iedereen van de tuin (blijft) genieten. Ook als er minder tijd of energie is om de tuin te onderhouden.

Tijdens de open dag is niet alleen de overdekte showruimte open, ook zijn er exposanten, waaronder de kunstschilder Annie Elissen en keramist Joop van Ulden Er worden doorlopend gratis bloemschik-workshops gehouden en Speel-O-Theek Dieren zorgt voor kinderplezier. Op afspraak kan er gebruik worden gemaakt van de schetsservice. Iedere 100ste bezoeker ontvangt twee toegangsbewijzen voor de Floriade in Venlo.
De opendag vindt plaats op zaterdag 17 maart tussen 10.00 en 17.00 uur, aan de Edyweg 25 in Spankeren. Meer informatie is te vinden op www.rijneveld.nl.
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.