Home / Bronkhorst / Pannenkoekenfeest vv Oeken

Pannenkoekenfeest vv Oeken

BRUMMEN – Op 22 februari jl. kwamen veertig kinderen in het clubhuis van vv Oeken pannenkoeken eten. Gekkenwerk, zou je zeggen! Maar wat was het gezellig! Een gezellige chaos met vrolijke voetballertjes, leuke begeleiding, kannen vol met ranja, heerlijke pannenkoeken en vooral veel stroop en poedersuiker! Terwijl de kinderen buiten een balletje trapten werd binnen een lange tafel gedekt. Verschillende moeders en oma’s kwamen stapels versgebakken pannenkoeken brengen. Daarna stormden alle hongerige kinderen het clubhuis in. Met veertig tegelijk handen wassen ging prima, al was het even dringen.

Er werd goed gegeten, veel gekletst en gelukkig lag er na afloop overal poedersuiker, anders zou het geen echt pannenkoekenfeest geweest zijn…Voor de paar kinderen die geen pannenkoeken lustten, waren er tosti’s.
Na het toetje begon de kleurwedstrijd. Sommige kinderen gingen liever buiten voetballen, een paar kinderen gingen zandkastelen bouwen en een aantal kinderen nam de wedstrijd heel serieus en ging fanatiek en creatief aan het kleuren.

De activiteitencommissie van Oeken kijkt terug op een zeer geslaagde middag en bedankt alle vrijwilligers voor hun hulp!
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.