De Spreng op zoek naar inspiratie

BRUMMEN – Waar halen de vrouwen van De Spreng hun inspiratie nog vandaan? Zaterdagavond werd in het zwembad Rhienderoord weer met ruime cijfers verloren. Weliswaar tegen een van de koplopers, maar toch. De vrouwen van UZSC hadden in de eerste spelperiode geen kind aan De Spreng. Heel gemakkelijk werd het 0 – 4. Eigenlijk is de wedstrijd dan al gespeeld. Rustig werd de score uitgebreid. De Eerbeek/Brummense vrouwen maakten ook hun doelpunten, maar halverwege het tweede speldeel was het verschil toch al zes doelpunten. Even kwam er een opleving van De Spreng. Er werd feller gespeeld, beter gepasst en beter geschoten. De opleving leverde drie doelpunten voor de thuisploeg op, waar UZSC er maar één tegenover stelde. Maar toen was het ook wel gebeurd. Inspiratieloos werd het laatste speldeel afgehandeld. Hoe coach Stan Dobrotvorski zijn vrouwen ook toeriep korter te dekken, UZSC kreeg alle ruimte. Bij iedere afgeslagen aanval bleven wel een paar spelers van De Spreng achter om te bekijken hoe hun verdediging de daardoor ontstane overtalsituatie ging oplossen. Niet dus. De Domstedelingen scoorden er lustig op los. Keer op keer was doelvrouw Eva Jansen kansloos als er weer een vrijgespeelde tegenstander voor haar opdook. Bij het laatste fluitsignaal van de scheidsrechters stond een stand van 7 – 17 op het scorebord. De vraag blijft: waar haalt De Spreng voor de volgende wedstrijd de inspiratie vandaan om er een echte strijd van te maken. En die volgende wedstrijd is tegen De Robben uit Hilversum. Een ploeg die onder de middenmoot staat. De trainer heeft een volle week om zijn team op scherp te zetten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.