Informatieavond over nieuwbouw appartementen in Loenen

LOENEN – Op maandag 19 maart houdt REBO ERA Makelaars een informatieavond in Verenigingsgebouw De Brink. Op deze avond worden de plannen voor tien fraaie appartementen aan de Hoofdweg 12 in Loenen gepresenteerd. Het doel is om een indruk van de belangstelling te krijgen.

Het markante appartementengebouw sluit qua architectuur naadloos aan bij de sfeer van de omliggende woningen aan de Kempe in Loenen. De appartementen zijn zeer ruim en gevarieerd van opzet. Ze bevinden zich op de begane grond, eerste- en tweede verdieping en hebben elk een eigen karakter. De woningen beschikken over een royale woonkamer, twee ruime slaapkamers, een luxe badkamer en een grote inpandige berging. Daarnaast beschikt elk appartement over een eigen parkeerplaats en buitenberging. De indelingen variëren door de speelse opzet van het gebouw.
Op maandag 19 maart tussen 19.00 uur en 21.00 uur is ieder van harte welkom.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.