Voor snoepjes en cadeaus naar de Snoeperij

EERBEEK – Maar liefst 175 soorten schepsnoep en vele originele cadeautjes, daarvoor kunnen liefhebbers van zoetigheid sinds kort terecht bij de Snoeperij in Eerbeek. Aan het Oranje Nassauplein begonnen Michel en Betty hun eigen zaakje in lekkernijen en grappige geschenkjes.

Sinds begin februari kunnen klanten bij de Snoeperij terecht en steeds meer mensen weten het gezellige winkeltje te vinden. “We krijgen ontzettend veel leuke reacties. Ja, veel van kinderne, maar ook volwassenen weten ons te vinden”, vertellen Michel en Betty. Ze hebben in korte tijd al een aantal trouwe klanten, die hen weten te vinden omdat zij net weer iets anders hebben dan winkels in de buurt. “We hebben vele soorten schepsnoep van de bekende merken, maar voor een bescheiden prijsje”, aldus Michel. “Wel de merken als Katja en Venco, maar alles, ook de toffees en andere verpakte snoepjes, voor 0,99 euro per ons.” Daarnaast zijn er voor kinderen de losse snoepjes te koop, waaronder de momenteel erg populaire fruitspray en Red Bull-snoepjes.
Daarnaast kan iedereen bij de Snoeperij prima terecht voor leuke cadeaus. Pakketjes met snoep en andere artikelen, indien gewenst speciaal voor de klant gemaakt. Dat doet Betty zelf: “Iedereen wil weer iets anders, bijvoorbeeld als traktatie op school, als kraamcadeau of bedankje. Ik maak mooie pakketjes, die snel klaar zijn. Als het niet te druk is, kan je er op wachten.” Verder heeft de Snoeperij grappige geschenkjes klaarliggen, zoals mokken met een leuke tekst, originele huldeschilden en ga zo maar door. “Het inblikken is ook heel leuk”, vertelt Michel nog. “We blikken snoep in, maar daar kan ook een ander geschenkje bij in, als mensen dat willen. Je kiest dan een eigen etiket voor je blik en hebt dan een heel origineel cadeau.” Wie bij de Snoeperij een blik, fles of mok koopt, krijgt daar 100 gram snoep gratis bij. En wie iets wil dat de Snoeperij niet heeft, kan er gewoon om vragen, in veel gevallen kunnen Michel en Betty het gewoon bestellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.