Home / Doesburg / Auto uitgebrand

Auto uitgebrand

DOESBURG – Maandagmiddag om 14.08 uur werd de brandweer van Doesburg opgepiept voor een autobrand in de Wilhelminastraat. Aan de achterzijde van de woningen in deze straat stond een auto in lichterlaaie. Snel bluste de brandweer de auto, maar ze kon niet voorkomen dat het voertuig volledig uitbrandde. De auto is volledig verloren en zal moeten worden afgevoerd. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend, maar de zwarte rookwolken waren van ver al te zien.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.