Home / De Steeg / Arno Arts exposeert in Halte de Engel in De Steeg

Arno Arts exposeert in Halte de Engel in De Steeg

DE STEEG – Tot en met 19 april presenteert De Alliantie een expositie van werk van Arno Arts in galerie Halte De Engel, in het gemeentehuis van Rheden in De Steeg. De Arnhemmer Arno Arts is een multimediaal kunstenaar die zich door een beeld laat leiden naar een verbeelding in iedere denkbare vorm. Schilderij, tekening, object, keramiek of glassculptuur; elk middel of medium is dienstbaar aan het idee. Arts hanteert daarbij een herkenbare beeldtaal, maar overrompelt met zijn kanttekeningen bij die gecreëerde werkelijkheid. Zo ontstaat een kunstwerk dat verbaast, een beeld dat zich vasthecht in de wereld van de beschouwer. Zo alledaags en bijzonder als een blijvende herinnering. De perfectie van zijn werk overtreft vakmanschap; toewijding is een begrip dat beter aansluit bij de uitputtende concentratie die zijn werkwijze kenmerkt. Die onverbiddelijke discipline is weer een inspiratie op zich en dwingt de kijker stil te staan bij dit verbeeld idee. Arts exposeert in De Steeg iconen, relikwieën, souvenirs, doosjes, schilderijen, bladgoud flessen, keramiek schalen, kleurpotlood tekeningen, muranoglas bokalen, fruitkist maquettes, lichtbakken, billboards, blikjes, zeepjes en ansichtkaarten. Openstelling expositie: van ma. t/m. do. 09.00 tot 17.00 uur, en vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.