International traint badmintonners in Eerbeek

EERBEEK – Jorrit de Ruiter, International, was onlangs te gast bij badmintonvereniging ’t Pluumpje in Eerbeek. De Ruiter verteld eerst veel over zijn reizen en daarna gingen de Pluumpjenaren aan de slag. Na een speelse warming-up werd er gewerkt aan slagtechniek, looppatronen, jumps en tactiek. Na twee uur kwam iedereen moe van het veld af. Samen met drie heren van ’t Pluu,pje liet De Ruiter zien wat hij in huis heeft op het gebied van sprongen, slagen, kracht en snelheid in een demonstratiewedstrijd.
Wie ook eens naar een trainen wil komen kijken, kan op dinsdag vanaf 18.00 uur terecht in de Bhoele.

www.bctpluumpje.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.