Drie maanden buurtbus Spankeren Dieren

SPANKEREN / DIEREN – De eerste drie maanden heeft de buurtbus tussen Spankeren en Dieren 2930 passagiers vervoerd. Op jaarbasis zou dit 12.700 betekenen. In de proeftijd van twee jaar dient de buurtbus 400 passagiers per maand te vervoeren. Op dit moment zit de buurtbus daar ruimschoots boven met 1000 per maand. Wel moet hierbij in aanmerking genomen worden dat er nog geen kaartjes gekocht hoeven te worden.

Vanaf 2 april is het gratis vervoer voorbij. Vanaf dan dient men een geldig vervoerbewijs te hebben of een kaartje te kopen. Geldige vervoerbewijzen zijn onder andere abonnementen stad en streek, OV studenten chipkaart, OV (bedrijven)jaar(traject)abonnementen, OV dagkaart en NS abonnementen met stad/streeksupplement, OV begeleiderskaart (visuele (gehandicapten). Losse kaartjes kunnen alleen in de bus gekocht worden voor twee euro. Hierop kan tweemaal gereisd worden.
Met ingang van maandag 19 maart wordt de dienstregeling qua tijden enigszins veranderd. De tijden in Spankeren en aan het NS station zijn ongewijzigd, daarbuiten kan het, met name op en van Dieren Noord tot vier eerder vertrekken minuten schelen. Raadpleeg de informatie bij de halte of kijk op www.bbsd.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.