Win VIP-arrangement voor Battle in de Bhoele

EERBEEK – Op zaterdag 31 maart wordt de tweede editie van de Battle in de Bhoele gehouden. Tijdens dit kickboksgala worden zo’n 25 partijen gevochten in verschillende klassen. Regiobode verloot 3 x 2 VIP-kaarten voor het evenement.

Ronald Kablau is de organisator van het evenement in de Eerbeekse sporthal. Hij is een liefhebber van kickboksen en van de traditionele variant Muay Thai. Tussen 17.00 en 22.00 uur worden op zaterdag 31 maart zo’n 25 gevechten gehouden, waaronder een gevecht om de wereldtitel A-klasse van de IRO-bond. Die strijd gaat tussen Jimmy Eimers en Chris Venrooy. Van de zelfde bond staat die avond ook het titelgevecht om het Europees Kampioenschap tussen Tarek Slimani en Hovik Tikransjan op het programma. Die titelgevechten worden gehouden over 5 ronden van 3 minuten en daarbij gaat het er hard aan toe. Er is namelijk veel toegestaan in het kickboksen. Bevoegde scheidsrechters zorgen er evenwel voor dat de smalle scheidslijn tussen topsport en ordinair straatvechten niet wordt overschreden. “Het gaat zondermeer om echte sport”, legt Ronald Kablau uit. “De mannen en vrouwen die in De Bhoele in de ring komen zijn stuk voor stuk bezig met sport op hoog niveau. Ze trainen heel veel en hebben er ontzettend veel voor over.”

De deelnemers komen uit vrijwel het hele land, maar voor een groot deel ook uit de regio. Het begint met de jeugd, die partijen van 2 x 1 minuut vechten. De jeugd vanaf 16 jaar vecht 3 x 1 minuut. Naarmate het niveau stijgt, worden de partijen vervolgens langer en daardoor zwaarder. Ook vrouwen komen in de ring. In ieder geval Kristy Ooms en Julia Symannek nemen het tegen elkaar op in De Bhoele.

Vorig jaar werd de eerste Battle in de Bhoele gehouden. Het werd een mooi vechtsportgala, met zo’n 800 bezoekers en zonder ook maar één wanklank. Volgens Kablau heel normaal en ook op 31 maart verwacht hij een gezellige sportavond, waar veel te genieten valt voor het publiek en dat waarschijnlijk geopend wordt door de Brummense burgemeester Niels Joosten.

Kaarten winnen

Regiobode verloot 3 x 2 VIP-kaarten voor Battle in de Bhoele. Die kunt u winnen door vóór 21 maart 2012 een e-mail te sturen naar actie@regiobode.nl. Laat ons in maximaal 4 regels weten waarom u graag naar de Battle in de Bhoele toe wil. De te winnen kaarten geven overigens niet alleen recht van toegang, maar ook op een zitplaats aan een tafeltje, voorzien van een hapje en een drankje. Meld in de e-mail wel even naam, adres en telefoonnummer, zodat de eventueel te winnen kaarten opgestuurd kunnen worden.

Kaarten kopen kan uiteraard ook. Ze kosten in de voorverkoop € 20,- en zijn te koop bij Spoorzicht in Eerbeek (een van de hoofdsponsors van het evenement), sportschool Hippman in Brummen en Theothorne in Dieren. Aan de zaal kosten de kaarten op 31 maart € 25,-.

Info: 06-53697325, www.battle-bhoele.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.