Eerbekenaren fietsen voor Clini Clowns

EERBEEK – Meerdere Eerbekenaren fietsen 23 juni de grote alpenpas Stelvio voor de goede doelen Clini Clowns en Stichting Pim. Vooraf zamelen zij geld in voor deze doelen en als tegenprestatie fietsen zij deze pas in het grensgebied van Zwitserland en Italië. Door de belangenloze medewerking van Plus Teetering en Blom Bloemen Loenen zijn de deelnemers in staat tegen een aantrekkelijke prijs bloemen te verkopen. Zaterdag kan men voor de winkel van Plus van Teetering de tulpen kopen. Vanaf 09.00 uur staan de deelnemers paraat. Ook alle gulle giften voor de goede doelen zijn die dag van harte welkom.

www.stelviochallenge.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.