Fietsen voor Rens Join 4 energy

EERBEEK – In maart staan de vitrines van de Eerbeekse bibliotheek in het teken van Fietsen voor Rens. Fietsen voor Rens is een initiatief van Arno Heijenk en Ron de Croon om middels de Mont Ventoux Challenge geld in te zamelen voor de stichting Join 4 energy. Rens Heijenk is een jongetje van vijf jaar en sinds zijn tweede jaar blijkt dat Rens een mitochondriële (energie)stofwisselingsziekte heeft. De opa van Rens maakt al jaren diverse houten creaties waarvan de opbrengst naar Energy4all gaat. Ook Jochem Meijer en Jochem van Gelder zijn ambassadeurs van de stichting die als doel heeft geld op te halen met activiteiten ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek naar energiestofwisselingsziekten. Het uiteindelijke doel is het ontwikkelen van een medicijn. Via www.join4energy.nl/held kan men de Mont Ventoux Challenge sponsoren. In de bibliotheek van Eerbeek staat een bus waar ook een gift in gedeponeerd kan worden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.