Dames van Antoe op bezoek bij garage Schimmel

KLARENBEEK – De dames van vrouwengroep Antoe namen 8 maart een kijkje bij garage Schimmel in Klarenbeek. Eigenaar Bert Schimmel ontving ze met een kop koffie in de kantine. Terwijl de dames genoten van de koffie vertelde Bert een stukje geschiedenis over het bedrijf. De avond werd afgesloten met een soort auto EHBO. Het was voor de dames een leerzame avond.

Antoe is een jonge vrouwengroep uit Klarenbeek en omstreken en komt tien maal per jaar bijeen om verschillende dingen te ondernemen. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Mirian Molenveld via tel. 06 – 10164174.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.