Home / Doesburg / Zwemwedstrijden en een sponsordag DWV

Zwemwedstrijden en een sponsordag DWV

DOESBURG – DWV, de Doesburgse Watersport Vereniging houdt vanaf 17 maart en het weekend erna, zwem- en waterpolowedstrijden en een sponsordag in zwembad Den Helder. Op 17 maart spelen vijf DWV-teams hun competitiewedstrijd. Vanaf 16.15 uur gaan achtereenvolgens de jeugdteams, Dames 1, Heren 3 en Heren 1 voor de volle winst op hun tegenstander. Om 17.30 uur presenteert Apotheek De Linie zich als de nieuwe hoofdsponsor en worden de t-shirt- en balsponsoren volop in het zonnetje gezet.

www.dwv.doesburg.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.