Mondolia houdt jubileumuitvoering met verzoeknummers

KLARENBEEK / OOSTERHUIZEN – Muziek- en amusementsvereniging Mondolia uit Oosterhuizen houdt op zaterdag 24 maart haar jubileumuitvoering bij de Nieuwe Zweep in Klarenbeek. De vereniging bestaat 65 jaar. Er wordt door dirigenten en leden een extra aantrekkelijk jubileumprogramma gepresenteerd.

Tijdens de uitvoering van vorig jaar mochten de bezoekers verzoeknummers inbrengen voor de jubileumuitvoering. Ruim 90 bezoekers hebben dat ook daadwerkelijk gedaan. Er is ook een prijs aan verbonden, die tijdens de uitvoering wordt uitgereikt aan één van de bezoekers. Het meest ingediende nummer wordt gespeeld. “Op de avond van de uitvoering maken we bekend welk nummer dat is. Jammer genoeg kan het orkest niet alle verzoeknummers spelen, maar het belooft wel een gevarieerd programma te worden met voor elk wat wils”, aldus voorzitter Hugo Hoitink. De uitvoering begint om 19.30 uur in de zaal van De Nieuwe Zweep te Klarenbeek. De zaal is om 18.30 uur open.

Mondolia is een muziek- en amusementsvereniging uit Oosterhuizen en is opgericht in 1947. De vereniging heeft een beginnergroep, een jeugdorkest en een A-orkest. Naast muziek maken houden zij ook van gekkigheid. De jaarlijkse uitvoering sluiten zij dan ook af met sketches en liedjes, waarbij een lach en een traan elkaar zullen afwisselen.

Wie de uitvoering wil bezoeken kan bellen voor toegangskaarten naar Hanny van Reen 055-5051715. Info: www.mondolia.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.