Home / Bronkhorst / ‘Sax on toer voor goede doelen’ met Ben Wissink

‘Sax on toer voor goede doelen’ met Ben Wissink

BRUMMEN – Saxofonist Ben Wissink is blij met de nieuwe CD die binnenkort gereed komt. Ben Rondhuis produceert een CD vol saxofoonnummers, die gespeeld worden door Ben Wissink. Tineke Bouwmeester nam de foto’s van de CD voor haar rekening.

De CD krijgt als titel ‘Sax on tour’. Op zaterdag 24 maart wordt om 14.30 uur de CD gepresenteerd in het gebouw Plein Vijf aan het Graaf van Limburg Stirumplein 5 in Brummen.
Ben en Tineke maken er een gezellig middag van vol muziek en humor. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen de bezoekers luisteren naar de nieuwe nummers. Het wordt volgens Wissink muziek van toen die weer toekomst heeft.
Per verkochte CD gaat 1 euro nar het goede doel. Meerdere keren heeft de saxofonist als een bedrag mogen aanbieden aan goede doelen zoals het Rode Kruis, De Zonnebloem en Kika. Deze drie goede doelen krijgen op 24 maart wederom een bedrag aangeboden. Een bedrag dat afkomstig is van het losse geld dat bezoekers in het koffertje naast de live spelende saxofonist deponeerden bij zijn optreden met de saxofoon op feesten en evenementen.

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.