Viaducten gesloopt

VELP – De werkzaamheden voor de wegverbreding van de A12 Waterberg Velperbroek lopen voor op schema. Om de verbreding op de rest van het tracé mogelijk te maken, worden de oude viaducten over de Velperweg en de IJssellaan in Velp tussen de nieuw aangebouwde verbredingen momenteel gesloopt. Rijkswaterstaat heeft vier dagen uitgetrokken om het bouwwerk te slopen. Daarbij wordt ook ’s nachts doorgewerkt. Met enorme machines wordt het zwaar gewapende beton gebroken, waarna het opruimen start.

Direct na de sloop start de bouw van de nieuwe viaducten op dezelfde locaties. Van 13 tot en met 19 maart vinden tussen 07.00 en 19.00 uur heiwerkzaamheden plaats op de Velperweg en van 21 tot en met 27 maart op de IJssellaan. In beide gevallen duurt het heien maximaal vier dagen. Er wordt niet op zondag geheid.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.