Home / Hoenderloo / Bejaarde bestolen bij insluiping

Bejaarde bestolen bij insluiping

HOENDERLOO – Vrijdagavond 9 maart is de handtas van 80-jarige inwoonster van Hoenderloo gestolen, nadat zij bezoek kreeg van een jonge vrouw die haar wat wilde vragen. De politie stelt een onderzoek in.

Vrijdagavond 9 maart klopte een jonge vrouw aan het raam van een woning aan de Woestehoefweg in Hoenderloo. De 80-jarige bewoonster doet de voordeur open en de jonge vrouw vraagt haar of ze iets mag vragen. Terwijl de vrouw met haar in gesprek gaat, bedenkt ze zich dat ze de achterdeur nog heeft open staan. Op het moment dat ze haar kamer inloopt, ziet ze iemand via de achterdeur naar buiten rennen. De bejaarde vrouw ontdekt daarna dat haar handtas weg is. De twee insluipers rijden weg in een kleine grijze auto.

De politie vraagt mensen die informatie hebben over dit tweetal, waarvan de ene persoon een verzorgde jonge vrouw is van een jaar of 20, of over de kleine grijze auto die gezien is, om contact op te nemen via 0900-8844.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.