Brouwer steunt voetbaljeugd

EERBEEK – De jongens en meisjes van de F7 van de Eerbeekse Boys hebben onlangs mooie nieuwe shirts gekregen van de firma Brouwer Bouwmaterialen in Eerbeek. Wim Brouwer heeft zijn handtekening onder het contract gezet. De firma Brouwer is niet alleen al heel lang in het dorp actief als onderneming, maar ook steunt het bedrijf al jarenlang de Eerbeekse Boys als bord- en balsponsor. Daar zijn nu de nieuwe shirtjes voor de F7 bijgekomen. Eerbeekse Boys is blij dat de sponsoren betrokken blijven. En of het nou bijgeloof was of niet, de jonge spelers uit de F7 hebben hun eerste wedstrijd in tenue met 4-1 gewonnen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.