Straatvolleybal toernooi Beekbergen

BEEKBERGEN – Voor de 37ste keer wordt dit jaar van 25 tot en met 30 juni het straatvolleybal toernooi in Beekbergen gehouden. Zestig seniorenteams kunnen de strijd met elkaar aangaan. Ook de jeugd is in alle categorieën weer welkom. Inschrijven is mogelijk en deelname is bij de senioren mogelijk vanaf veertien jaar. Jeugdspelers kunnen meespelen vanaf vier jaar.
Opgeven kan bij de straatleiders. Wanneer een straat nog niet bekend is bij de organisatie kan men inschrijfformulieren opvragen bij Herma Huisman aan de Dorpstraat in Beekbergen of via tel. 055 – 5063759. De uiterste inschrijfdatum is 1 mei of zodra het maximale aantal teams zich schriftelijk heeft aangemeld.

www.straatvolleybalbeekbergen.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.