Openstellingsregels en toezicht Hof te Dieren en Middachten

DE STEEG / DIEREN – Zowel Landgoed Hof te Dieren als Middachten in De Steeg hebben buitengewoon opsporingsambtenaren in dienst. Deze zien steeds vaker dat bezoekers zich niet aan de geldende openstellingsregels houden. Bezoekers verstoren veel door van de paden te gaan, honden los te laten lopen en tussen zonsondergang en zonsopkomst de natuurgebieden te bezoeken. Daarnaast houden sportieve recreanten zich steeds minder aan de voorgeschreven routes. De twee natuurgebieden gaan daarom in samenwerking met bureau BOA van Politie Gelderland Midden de komende tijd intensief surveilleren en kordaat tegen overtredingen optreden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.