Ruud van Roon speelt 250e wedstrijd

BRUMMEN – Voor aanvang van het onlangs gespeelde thuisduel van het eerste elftal van Sportclub Brummen tegen OBW werd Ruud van Roon (31) in het zonnetje gezet in verband met zijn 250e wedstrijd in de geelblauwe hoofdmacht. Van Roon wordt momenteel uit het elftal gehouden door een vervelende knieblessure, dus kon hij bij dit duel niet in voetbaltenue aan de start verschijnen. Toch vond de huldiging plaats. Sportclub Brummenvoorzitter Bert Garssen sprak lovende woorden tot de karaktervoetballer en overhandigde hem – namens de vereniging – een mooi boeket bloemen.

Ruud van Roon debuteerde op 27 september 1998 op 18-jarige leeftijd in het eerste elftal tijdens een uitwedstrijd tegen WWNA in Apeldoorn. Zijn jubileumwedstrijd vond dit seizoen plaats in het treffen op eigen veld tegen Loil. Ruud van Roon staat symbool voor inzet en karakter en zal nooit opgeven. In die zin is hij steeds een voorbeeld voor zijn teamgenoten. Sportclub Brummen hoopt dat deze steunpilaar van het eerste elftal nog enige tijd deel zal blijven uitmaken van de seniorenselectie.

Foto: Luuk te Kampe

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.