Instructie verkeersregelaars bij evenementen

REGIO – De gemeente Rheden houdt twee keer per jaar een instructiebijeenkomst voor verkeersregelaars bij evenementen. Tijdens de eerste bijeenkomst op 19 januari dit jaar kregen de deelnemers instructie over een carnavalsoptocht, een lampionoptocht en paasvuren. In de tweede en laatste bijeenkomst op donderdag 22 maart 2012 komen twee voorjaarsevenementen aan de orde: Koninginnedag en de avondvierdaagse.

Een verkeersregelaar bij evenementen is een vrijwilliger die tijdens evenementen op de openbare weg in de gemeente Rheden verkeersregelende handelingen verricht. Zij sturen het verkeer aan en zorgen voor veiligheid van alle mensen op de openbare weg. Het is daarom niet alleen erg nuttig werk maar als verkeersregelaar ben je een belangrijke schakel tijdens een evenement!

In verband met een wetswijziging over persoonsgegevens moeten de deelnemers zich van tevoren aanmelden bij de gemeente Rheden.
Deelname geldt alleen voor mensen uit de gemeente Rheden en Doesburg die lid zijn
van een vereniging of stichting, dat evenementen organiseert op de openbare weg. Ook een vereniging (in persoon van de secretaris) kan deelnemers aanmelden. Belangstellenden kunnen zich opgeven via e-mail. gemeente@rheden.nl of via tel. 026 – 4976911.
 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.