Home / Regio / Instructie verkeersregelaars bij evenementen

Instructie verkeersregelaars bij evenementen

REGIO – De gemeente Rheden houdt twee keer per jaar een instructiebijeenkomst voor verkeersregelaars bij evenementen. Tijdens de eerste bijeenkomst op 19 januari dit jaar kregen de deelnemers instructie over een carnavalsoptocht, een lampionoptocht en paasvuren. In de tweede en laatste bijeenkomst op donderdag 22 maart 2012 komen twee voorjaarsevenementen aan de orde: Koninginnedag en de avondvierdaagse.

Een verkeersregelaar bij evenementen is een vrijwilliger die tijdens evenementen op de openbare weg in de gemeente Rheden verkeersregelende handelingen verricht. Zij sturen het verkeer aan en zorgen voor veiligheid van alle mensen op de openbare weg. Het is daarom niet alleen erg nuttig werk maar als verkeersregelaar ben je een belangrijke schakel tijdens een evenement!

In verband met een wetswijziging over persoonsgegevens moeten de deelnemers zich van tevoren aanmelden bij de gemeente Rheden.
Deelname geldt alleen voor mensen uit de gemeente Rheden en Doesburg die lid zijn
van een vereniging of stichting, dat evenementen organiseert op de openbare weg. Ook een vereniging (in persoon van de secretaris) kan deelnemers aanmelden. Belangstellenden kunnen zich opgeven via e-mail. gemeente@rheden.nl of via tel. 026 – 4976911.
 

 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.