Home / Bronkhorst / Afscheid bestuursleden Zonnebloem Brummen

Afscheid bestuursleden Zonnebloem Brummen

BRUMMEN – Twee bestuursleden van de Zonnebloem afdeling Brummen, hebben afscheid genomen als bestuurslid: Anneke de Lange, secretaris, en Riet Jansen, bestuurslid bezoekwerk. Ze werden door de voorzitter van de afdeling in een afscheidswoord even in het zonnetje gezet voor het bestuurswerk dat zij naast hun vrijwilligerswerk voor de afdeling respectievelijk vijf en drie jaar hebben verricht. Twee boeketten bloemen maakten het afscheidswoord compleet.
Gelukkig blijven beiden als vrijwilligsters aan de afdeling Brummen van de Zonnebloem verbonden, waar iedereen natuurlijk heel blij mee is. De beide vacatures zijn via interne sollicitatie weer ingevuld.

Zou u in Brummen en omgeving ook iets voor een plaatsgenoot willen betekenen? Informeer dan of het vrijwilligerschap van de Zonnebloem misschien iets voor u is. Dat kan bij Rik van Tongeren: via email: vanto061@planet.nl of 0575-560700.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.