Home / Angerlo / Geslaagd jubileum voor C.V. De Deurdouwers

Geslaagd jubileum voor C.V. De Deurdouwers

ANGERLO – Op zaterdag 3 maart, is het 33-jarige jubileum van Carnavalsvereniging De Deurdouwers uit Angerlo uitbundig gevierd. Dit werd gedaan aan de hand van een receptie met aansluitend een feestavond. Er zijn ontzettend veel mensen langs geweest om hun felicitaties over te brengen en een dansje te wagen op de dansvloer. Oprichters, oud-prinsen, oud-leden, de dansgarde, de hofhouding, het bestuur en alle raadsleden waren van de partij. Ook brachten muziekvereniging Nieuw Leven uit Angerlo en De Voormalige Schutterij uit Doesburg de vereniging een serenade. Mannenkoor Spontaan uit Angerlo kwam als verrassing voor Prins Jan de Derde nog een gastoptreden geven. De swingende feestavond was een groot succes dankzij DJ Robert Pouwels.
Foto’s en het gastenboek zijn te vinden op de site van C.V. De Deurdouwers, www.deurdouwers.nl
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.