Juf Annie van de Poort in Loenen 60 jaar!

LOENEN – Donderdag was een feestelijke dag op basisschool de Poort in Loenen. Juf Annie Martin-de Groot vierde deze dag haar 60e verjaardag. Op deze heugelijke dag werd ze daarom door de leerlingen van de school in het zonnetje gezet. Ze werd toegezongen door de hele school en verrast met veel leuke cadeautjes die de kinderen voor haar hadden gemaakt en meegebracht. Daarna vierde ze haar verjaardag met de kinderen van haar eigen groep, de kleuters uit groep 1-2.
Juf Annie werkt al 39 jaar op basisschool de Poort en heel veel mensen uit Loenen hebben daarom bij haar in de klas gezeten. Het komt regelmatig voor dat ze nu kinderen in de klas krijgt, waarvan de ouders ook bij haar in de klas hebben gezeten. Er worden dan ook regelmatig herinneringen opgehaald, samen met juf Annie. Een juf die iedere dag vol enthousiasme les geeft en ook op haar 60ste nog steeds jong is van geest!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.