Home / Doesburg / Jubilarissen Zang en Ontspanning

Jubilarissen Zang en Ontspanning

DOESBURG – Tijden de algemene jaarvergadering van de vereniging Zang en Ontspanning Doesburg, werden woensdag vier jubilarissen gehuldigd. Frans Vaupell en Marlies Leenders vanwege een 10 jarig lidmaatschap van de vereniging. Zij ontvingen een zilveren speld uit handen van voorzitter Teupke Beertema Anneke Krol en Will van Duren ontvingen een zilveren lepel, als dank voor hun 25 jarig lidmaatschap van Zang en Ontspanning. Marlies Lenders ontbreekt op deze foto.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.