Home / Rheden / Schoorsteenbrand in Rheden

Schoorsteenbrand in Rheden

RHEDEN – Donderdagavond om 21.10 uur was er een melding van een schoorsteenbrand aan de IJsselsingel in Rheden. Een flinke rookpluim was zichtbaar boven de daken. De brandweer aanwezig met een bluswagen en een hoogwerker en de spuitgasten hebben de schade beperkt weten te houden. Met een ramoneur werd de schoorsteen schoongemaakt en ook hierbij kwam nog veel rook vrij. Binnen werd de openhaard leeggehaald en kon men na een uurtje weer inpakken. Over verdere schade is niks bekend.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.