Home / Hummelo / Politie zoekt contact met betrokkene van ongeval Hummelo

Politie zoekt contact met betrokkene van ongeval Hummelo

HUMMELO – De politie zoekt contact met een meisje dat woensdagmiddag betrokken was bij een verkeersincident op de rotonde van de Rijksweg met de Sliekstraat in Hummelo. Het meisje reed op haar fiets en kreeg een aanrijding met een automobiliste.

Naar aanleiding van een melding over het ongeval, is de politie op zoek naar de jonge fietsster. Rond 15.45 uur die woensdagmiddag zou het meisje op de rotonde door een automobiliste zijn aangereden. Hierdoor was het meisje gevallen en hebben omstanders haar hulp geboden. Door omstandigheden heeft de automobiliste op dat moment niet haar gegevens uitgewisseld. De politie wil graag de fietsster en eventuele andere getuigen spreken. Men kan hiervoor contact opnemen via 0900-8844.
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.