Dorpsraad neemt afscheid van bestuursleden

LOENEN – Dorpsraad Loenen heeft haar halfjaarlijkse ledenvergadering gepland op maandag 12 maart, om 19.30 uur in de grote zaal van Verenigingsgebouw De Brink. Naast de gebruikelijke punten op de agenda als onder andere Woningbouw en Lonapark, zal er dit keer ook een bestuurswisseling op de agenda staan. Penningmeester Jan Elshof heeft aangegeven na vele jaren het beheer van de centen over te willen dragen. Elshof is naast het beheer van de financiën altijd erg betrokken geweest bij het wel en wee van het dorp in zijn lange loopbaan bij de dorpsraad.
Tevens neemt Ben Gabriel afscheid als voorzitter van de dorpsraad. Gabriël heeft zich in deze economische moeilijke tijd altijd vol overgave ingezet. Hoewel het resultaat niet altijd direct zichtbaar was heeft hij achter de schermen veel werk verzet. Zowel van voorzitter als van de penningmeester zal dan ook op gepaste manier afscheid worden genomen.
Hoewel er door het bestuur voor beide functies reeds vervanging is gevonden is de raad nog wel op zoek naar een nieuw bestuurslid. Leden die interesse hebben in deze bestuursfunctie kunnen zich voor, maar ook tijdens de vergadering, bij het bestuur melden.

Aansluitend op de vergadering zal er een medewerker van het Waterschap Veluwe een presentatie houden over de beken en sprengen in en om Loenen. Na afloop is er voor alle leden gelegenheid om met de huidige, aftredende en nieuwe bestuursleden een drankje nuttigen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.