Decorette Gabriël in Eerbeek volledig vernieuwd

EERBEEK – Het zal de voorbijganger niet zijn ontgaan; Decorette Gabriël aan de Loenenseweg 36 te Eerbeek heeft een complete metamorfose ondergaan. Eigenaar Gerard Gabriël is tevreden met het resultaat dat ruimte, sfeer en creativiteit uitstraalt. “Wij zijn het betaalbare alternatief voor de dure woonstylist. Bij ons kun je terecht voor inspirerend advies om je huis in te richten. Vandaar ook de naam Decorette Woonatelier.”

Hij vertelt: “Eind 2011 hebben we de knoop doorgehakt om de winkel te vernieuwen. Begin dit jaar zijn we gestart met de eerste werkzaamheden. De gehele verfhoek is naar een andere plek in het pand verhuisd, waardoor de winkel veel groter lijkt. De vloer is vervangen en alle presentaties zijn vernieuwd. Ons Decorette Woonatelier is een echte sfeerwinkel geworden.” Diana Gabriël vult aan: “Het is een heel transparante winkel geworden met veel ruimte voor woonaccessoires. Je kunt bij Decorette alle producten combineren en allerlei ideeën opdoen. Wij zijn een echte speciaalzaak, een complete woninginrichter, mede met het oog op de combinatie met ons schildersbedrijf. Naast een actueel productaanbod bieden we onze klanten professioneel advies en kan er ook een afspraak thuis worden gemaakt met onze styliste Monique Vuurpijl. Het hele Decorette Team adviseert de klanten en probeert iedereen zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor het interieur.”

Het uitgebreide assortiment verf en behang, waar Decorette vanouds om bekend staat, blijft overigens ook belangrijk in de nieuwe benadering. “Verf en behang blijft een anker”, vertelt Gerard Gabriël, “naast stoffen, vloerbedekking, zonwering, gordijnen en accessoires. Wel is de presentatie ervan –naast de technische aspecten– nu vooral gericht op sfeer. Op een groot paneel worden bijvoorbeeld de verschillende verfkleuren mooi en overzichtelijk gepresenteerd. En natuurlijk hebben we al sinds jaar en dag een professionele verfmengmachine”. “De combinatie van het Decorette Woonatelier met Schildersbedrijf Gabriël maakt dat wij alles voor de klant kunnen uitvoeren: glaszetten, wandafwerking, schilderwerk (binnen en buiten) en de gehele stoffering van een kamer of woning.

In het woonatelier vindt de klant verf, behang, laminaat, zonwering, gordijnen, harde en zachte vloeren, raamdecoratie en vele gezellige woonaccessoires (waaronder verlichting en kussens). Wij voeren alle topmerken zoals Mflor, Parade, Forbo, Desso, Eijffinger, Toppoint, Voca, BeCe, Luxaflex, Sikkens, Flexa, Cetabever, Quick step en natuurlijk ons Decorette huismerk.
In oktober 2011 was het bedrijf 40 jaar in Eerbeek gevestigd. Dit jaar bestaat de Decorette formule 40 jaar. Er zijn dan ook tal van leuke acties op touw gezet om dit jubileumjaar leuk te maken voor onze klanten.

Foto:
Het team van Decorette Gabriël: Monique, Martijn, Gonny, Kim, Gerard en Diana.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.