Herinrichting Groenestraat begonnen

RHEDEN – De herinrichting van de Groenenstraat in Rheden is begonnen. Nog tot in oktober zal de straat, in delen, geheel worden vernieuwd. Voor de winkels langs is een voetgangerstraject gemaakt waar men nog wel kan lopen. De overlast zal tijdens de omvangrijke klus zoveel mogelijk beperkt worden gehouden, maar is niet geheel te voorkomen. De winkeliers en hun klanten mogen zich evenwel troosten met de gedachte dat het uiteindelijk erg mooi wordt en een echte metamorfose van de belangrijkste winkelstraat in het dorp Rheden. De eigenaar van de blauwe auto moest zich overigens nog melden bij het begin van de werkzaamheden, maar de klus ging gewoon door…. Foto: Martin de Jongh

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.