Home / Rheden / Herinrichting Groenestraat begonnen

Herinrichting Groenestraat begonnen

RHEDEN – De herinrichting van de Groenenstraat in Rheden is begonnen. Nog tot in oktober zal de straat, in delen, geheel worden vernieuwd. Voor de winkels langs is een voetgangerstraject gemaakt waar men nog wel kan lopen. De overlast zal tijdens de omvangrijke klus zoveel mogelijk beperkt worden gehouden, maar is niet geheel te voorkomen. De winkeliers en hun klanten mogen zich evenwel troosten met de gedachte dat het uiteindelijk erg mooi wordt en een echte metamorfose van de belangrijkste winkelstraat in het dorp Rheden. De eigenaar van de blauwe auto moest zich overigens nog melden bij het begin van de werkzaamheden, maar de klus ging gewoon door…. Foto: Martin de Jongh

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.